Andre produkter

Vi tilbyr også andre produkter:

Spesialtilhengere
Tysse skreddersyr løsnigner for bl.a. for Forsvaret, Svivilforsvaret, Røde Kors, offentlige etater, hjelpemiddelsentraler etc. Disse spesialhengerne utvikles i samarbeid med oppdragsgiver.
Les mer om våre spesialhengere her.

 

Cheval Libertè hestehengere
Førstevalget for deg som vil ha mest for pengene!
Cheavl Libertè har som standard et tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre. Cheval Libertè er i ferd med å passere Böckmann som den mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Libertè hestehengere årlig, over tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Libertè naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest. 

Jamax Stillassystemer
Jamax Stillas er et velutviklet stillas basert på over 40 års erfaring, produsert i Norge for norske forhold. Jamax stillas er Norges mest solte byggmesterstillas. Jamax Stillas kjennetegnes av hurtig montering/demontering, fleksibel bruk, transportvennlig, konkurransedyktig pris, fornøyde brukere og omgående levering fra lager. Jamax stillas er fullt ut norsk og typegodkjent TG 100.

Skiguard AS Takbokser

God design og høy kvalitet har alltid vært et fundament i Skiguards tenkning og er i dag markedsleder på takbokser. Boksene blir utviklet i nært samarbeid med aktive utøvere. Vi er orhandler for Skiguard takbokser. Klikk her eller på logo for oversikt over våre modeller, eller se www.skiguard.no for komplett program.   

 

Ariens Snøfreser

Trenger du snøfreser? Vi forhandler nå snøfreser fra merket Ariens. Klikk her eller på logo for mer informasjon om de modeller vi har tilgjengelig.